За нас

Нашата история

„Дана Биси” ООД е създадена през 1991г.

Фирмата разполага със складова база от 4000 м2, от които 1500 м2 покрита площ, два магазина в София, и магазини в Пловдив, Велинград и Варна, както и с дистрибуторска мрежа в страната.

Фирмата разполага с модерна лаборатория, в която се приготвят пигментни лакове по RAL и NCS системи, както и байцове на органична и водна основа по каталог и мостри на клиенти.

Фирмата е официален вносител и дистрибутор на „SIRCA” – Италия, „Durante&Vivan“ – Италия, „Borma Wachs” – Италия.

„SIRCA” е една от водещите фирми в Италия в производството на лакове за дърво. Фирмата е създадена през 1973г и е сред четирите най-големи фирми в Италия по производство но лакове за дърво, произвежда над 30.000 тона годишно, които се продават в над 30 страни. Има дъщерни фирми в Испания, Румъния, Гърция, Португалия.

„Durante & Vivan” e създадена през 60-те години с цел да отговори на търсенето на висококачествени продукти за слепване в мебелната индустрия. Фирмата разполага с пълната гама от лепила, и е една от първите три фирми, сертифицирани в Италия.

„Borma Wachs” – е специализирана в производство на продукти за поправка, реставрация и поддръжка на дървени и синтетични повърхности. Предлага широка гама от китове, флумастери, вакси, масла за мебели и паркет, лакове за поправка.

Защо да изберете нас!

Бърза доставка!

100% Ниски цени

За въпроси 24/7